fbpx
Сьогодні
23:44 29 Тра 2020

Саакашвілі закликав українських підприємців записувати відеозвернення з викладенням проблем і обіцяє їх всі проаналізувати

Фото Reuters

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеіл Саакашвілі закликав українських підприємців повідомляти йому про свої проблеми у веденні бізнесу шляхом розміщення відеороликів у соцмережах з хештегом #говоритьбізнес, які він обіцяє всі вивчити і на їх підставі ініціювати законодавчі, адміністративні та інші зміни.

"Хочу звернутися від імені Національної ради реформ до всіх підприємців України … починаючи від малого підприємства, закінчуючи великим бізнесом … Надсилайте конкретні речі – не загальні "навколо" і "близько" – конкретно: що Вам заважає, що потрібно міняти в законодавстві, що потрібно міняти в щоденній практиці, як приборкати свавілля чиновників Податкової, Митної (служб – ред.) і так далі", – сказав Саакашвілі в своєму відеозверненні, опублікованому на його сторінці в Facebook.

"Надсилайте на "говорить бізнес", хештег #говоритьбізнес" – це буде на вашій сторінці, краще на мою надсилайте – завдяки хештегу ми вас знайдемо. Я вам обіцяю: кожне відео – я хочу, щоб ви записали відео – буде уважно нами переглянуто і головні речі будуть доведені до президента і до інших органів влади", – додав він.

Ми хочемо почути бізнес!

📌 Я хочу допомогти бізнесу звернутися до президента з конкретних питань.Якщо це буде звернення з проханням профінансувати якийсь проект — я не зможу вам в цьому допомогти, це не в моїх повноваженнях. Але в моїх повноваженнях міняти законодавчу нормативну базу і щоденну практику, щоб ви позбулися чиновницького свавілля і дурних регуляцій — ось в цьому я можу вам допомогти.Записуйте ваші відео з конкретними пропозиціями того, ЩО потрібно змінити законодавчо, щоб вести бізнес в Україні стало легко і просто.👉 Публікуйте свої відео в фейсбук, інстаграм або ютюб, і обов'язково ставте хештег #ГоворитьБізнес, щоб ми могли їх знайти і подивитися. Я готовий розглядати всі ваші пропозиції і дуже хочу, щоб ви їх прислали якомога більше. (Бажано, щоб ваші відео були не довше 5 хвилин).Я — ваш лобіст і разом з вами хочу досягати конкретних результатів!🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦📌 Я хочу помочь бизнесу обратиться к президенту по конкретным вопросам. Если это будет обращение с просьбой профинансировать какой-то проект — я не смогу вам в этом помочь, это не в моих полномочиях. Но в моих полномочиях менять законодательную нормативную базу и каждодневную практику, чтобы вы избавились от чиновничьего беспредела и глупых регуляций — вот в этом я могу вам помочь. Записывайте ваши видео с конкретными предложениями того, ЧТО нужно изменить законодательно, чтобы вести бизнес в Украине стало легко и просто. 👉 Публикуйте свои видео в фейсбук, инстаграм или ютюб, и обязательно ставьте хештэг #ГоворитьБізнес, чтобы мы могли их найти и посмотреть. Я готов рассматривать все ваши предложения и очень хочу, чтобы вы их прислали как можно больше. (Желательно, чтобы ваши видео были не длиннее 5 минут)Я — ваш лоббист и вместе с вами хочу достигать конкретных результатов!https://youtu.be/DTnECBd18PA

Posted by Mikheil Saakashvili on Thursday, May 28, 2020

За словами Саакашвілі, президент України Володимир Зеленський, який створив Нацраду реформ, готовий обговорювати проблеми українських підприємців "як мінімум раз на тиждень, змінювати цю систему, яка всім набридла". "Для цього нам потрібні ваші позиції. Я хочу знати, що вам заважає", – сказав глава виконкому Нацради реформ.

Саакашвілі зазначив, що українські підприємці "борються зі щоденними проблемами, свавіллям податкових органів, несправедливістю, бюрократією – всім тим, що дошкуляє, вбиває в Україні бізнес, економіку і взагалі державність в останні 30 років".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: