fbpx
Сьогодні
11:24 28 Тра 2020

У ЗСУ за минулу добу зафіксували 11 нових випадків COVID-19

Фото Freepik

У Збройних силах України станом на ранок 28 травня підтверджено ще 11 нових випадків захворювання на коронавірус, при цьому одужали від COVID-19 вже 106 осіб.

Про це повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

✍Епідемічна обстановка в Збройних Силах України.Станом на 07.00 28 травня в Збройних Силах України хворіє 69 осіб на…

Posted by Командування Медичних сил Збройних Сил України on Thursday, May 28, 2020

"Станом на 7:00 28 травня у Збройних силах України хворіє 64 людини на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали 106 людей, летальних випадків – 3".

Так, за минулу добу зареєстровано 11 нових випадків захворювання на COVID-19. У закладах охорони здоров'я перебувають чотири людини (Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" – два військовослужбовці, Хмельницька обласна інфекційна лікарня – один співробітник ЗСУ і Сарненська ЦРЛ – один співробітник ЗСУ). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Ще сім військовослужбовців (Київська область – п'ять осіб, Житомирська та Волинська області – по одній людині) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров'я пацієнтів також задовільний. Симптомів захворювання немає.

Загалом на ізоляції (зокрема самоізоляції) перебувають 300 людей. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби, – 45 осіб.

Як повідомлялося, 25 травня було зареєстровано третій летальний випадок від коронавірусу у ЗСУ. Помер співробітник Збройних сил України на Львівщині.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: