fbpx
Сьогодні
20:07 28 Тра 2020

Ляшко розповів, хто запропонував йому висуватися на мера Києва

Заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що пропозиції висуватися на посаду міського голови Києва йому надходять від журналістів.

Про це він заявив в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Від ведучої (надійшла пропозиція – ред.). "Хочете стати мером". А я сказав: "цікава від вас пропозиція". Це така ж ситуація, як коли йде переформатування уряду, всі кажуть, що я буду наступним міністром охорони здоров'я. Таке було при звільненні Зоряни Скалецької, таке було при звільненні Іллі Миколайовича Ємця. Якщо б мене запитали: ти хочеш бути міністром охорони здоров'я, я б також відповів: цікава пропозиція", – сказав Ляшко.

На уточнююче питання щодо того, чи була розмова керівництва фракції "Слуга народу" чи президента з ним щодо виборів, Ляшко сказав: "Я думаю, що якщо буде офіційна позиція "Слуги народу" щодо мене, то це не буде приховуватися. Зараз лунають цікаві пропозиції від журналістів різних ЗМІ. Зараз основне завдання – вивести країну з карантину, оскільки я перебуваю на посаді, яка повинна все ж таки, незважаючи на те, що заступник міністра охорони здоров'я – це політична посада, але вона повинна бути поза політикою, бо в політиці подолати епідемію тяжко".

Раніше Ляшко відповів, чи збирається йти в мери Києва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: