fbpx
Сьогодні
13:59 27 Тра 2020

Уряд погодив призначення Володіна головою Київської ОДА

Кабінет Міністрів України погодив призначення Василя Володіна головою Київської обласної державної адміністрації.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду 27 травня.

Володін нині є виконувачем обов'язків голови Київської облдержадміністрації. З грудня 2019 року він обіймає посаду заступника голови Київської облдержадміністрації.

Довідка: Володін Василь Геннадійович народився 15 квітня 1979 року в с. Корсунка Черкаської області. У 2001 році здобув вищу освіту, закінчивши Львівський національний університет ім. Івана Франка за спеціальністю "Міжнародні відносини", кваліфікація "Спеціаліст з міжнародних відносин. Перекладач".

Трудову діяльність розпочав у 2002 році на посаді менеджера із зовнішньоекономічної діяльності приватного підприємства "Укрфермерпостач". У 2003-2004 рр. обіймав посади заступника директора ТОВ "Торговий дім "Дівіко" та ТОВ "Група компаній "УКРАГРО" (за сумісництвом).

У березні 2004 року розпочав роботу на державній службі з посади головного спеціаліста відділу з питань оподаткування управління та зовнішньоекономічної діяльності департаменту фінансового законодавства Міністерства юстиції України, де пропрацював до 2006 року на різних посадах. З 2006 до 2010 року працював у Держагентстві України з інвестицій та інновацій.

У 2010 році Володін став заступником генерального директора держпідприємства "Державна інвестиційна компанія". У 2011 році – заступником голови наглядової ради ПАТ "Український банк реконструкції та розвитку".

З 2012 до 2019 року обіймав посаду директора департаменту правового забезпечення Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Згідно з розпорядженням голови Київської ОДА від 20 грудня 2019 р. №217-к Володіна призначено на посаду заступника голови обласної державної адміністрації. До призначення на посаду заступника голови Київської облдержадміністрації виконував обов'язки генерального директора ДП "Електронмаш".

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: