fbpx
Сьогодні
10:48 27 Тра 2020

У ЗСУ від коронавірусу помер працівник, у якого експрес-тест не показав COVID-19

У Збройних силах України зафіксовано третій летальний випадок від коронавірусу.

Про це пише командування медичних сил ЗСУ

"У зв'язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 25 травня помер працівник Збройних сил України (Львівська область).

Працівник хворів з 11 травня, лікувався вдома. 18 травня у зв'язку із погіршенням стану здоров'я працівник ЗС України звернувся до міської лікарні Кам'яно-Бузького району Львівської області та того ж дня йому було виконано експрес-тест для виявлення ознак наявності COVID-19.

Дослідження пацієнта показали негативний результат. Хворий отримував необхідне лікування, але 22 травня з відсутністю динаміки до покращення стану здоров'я він був скерований в Львівську туберкульозну лікарню, де було проведено лабораторне дослідження методом ПЛР тестування, за результатами якого у працівника ЗС України підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 посмертно.

Висловлюємо співчуття близьким та рідним".

Станом на 7 ранку 27 травня у ЗСУ на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіє 57 осіб.

За минулу добу зареєстровано 4 нових випадки (один із них летальний). Двоє з них у лікарнях, третього планують госпіталізувати 27 травня. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, перебіг захворювання легкий.

Наразі у Збройних силах України обліковано 162 особи, які заразилися коронавірусом Sars CoV 2, хворіє – 57 осіб, вже одужали 102 особи, летальних – 3 випадки.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 287 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 35 осіб.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: