fbpx
Сьогодні
08:35 27 Тра 2020

Як стати щасливішим: орендуйте фіна онлайн – він навчить радіти дрібницям

Третій рік поспіль Фінляндія лідирує в рейтингу найщасливіших країн світу за версією ООН.

Організатори міжнародної акції «Фін в оренду», яка в цьому році пройде в онлайн-форматі, стверджують, що щастя по-фінськи можна навчитися.

«Фін в оренду» — це освітній експеримент, який включає щотижневі відеосеансу з «гідами на щастя» — простими фінськими жителями. Всього п'ять глав: «Їж як фін», «Відпочивай як фін», «прокачати як фін», «Проведи час як фін» і «Щасти тобі як фін».

«Навичка фінського щастя не лежить десь на поверхні, це знання глибоко вкорінене в нашій природі. Усвідомлене щастя — наша суперсила, яка допомагає приймати життя таким, яким воно є. Ми цінуємо повсякденні речі — такі, як, наприклад, відпочинок на лаві після сауни або ранкове купання в морі перед роботою. Просте ставлення до подій дозволяє долати виклик, який нам кидає сьогодення», — пояснює Хелі Хименез, керівник відділу маркетингу в Business Finland.

фін в оренду

Віртуальний курс ґрунтується на програмі Rent a Finn («Фін в оренду»), запущеній улітку 2019 року. У межах особистої програми відвідувачам запропонували можливість провести день з фіном, продемонструвавши, як живуть місцеві жителі. Щоб допомогти іншим пережити цей непростий час, вони вирішили поділитися деякими своїми порадами, як стати таким ж щасливими незалежно від того, де ви фізично перебуваєте. Замість того, щоб відвідувати країну або занурюватися вглиб досліджень, усі охочі можуть пройти онлайн-курс від фінських знавців, щоб на власні очі побачити, що робить їх щасливими.

Відеосеансу будуть щотижня публікуватися на сайті проекту.

До деяких онлайн-заходів необхідно готуватись заздалегідь. Наприклад, знайти відро з крижаною водою або піти у якесь тихе та спокійне місце.

Усі відео будуть доступні до кінця червня. Переглянути їх можна на сайті або на каналі в YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: