fbpx
Сьогодні
22:56 26 Тра 2020

Корбан розповів нові факти про відносини Зеленського і Коломойського

Фото slovoidilo.ua

У нинішнього президента Володимира Зеленського не буде такої "війни" з олігархом Ігорем Коломойським, як у екс-президента Петра Порошенка. На це не вплине навіть прийняття "антиколомойського" закону.

Про це заявив глава партії «УКРОП», український бізнесмен і політичний діяч Геннадій Корбан, повідомляє Стена.

«Це дещо інші взаємини. Це конфлікт – не конфлікт. Він (Ігор Коломойський, – ред.) буде незадоволений, буде лаятися, а вони (оточення Зеленського, – ред.) будуть робити вигляд, що не чують. Це якась гра», – сказав політик.

Корбан переконаний, що на початку політичної компанії Зеленського були якісь домовленості і сьогодні ці домовленості неможливо виконати.

«Саме тому не буде такого конфлікту як з Петром Порошенко. Так як у Порошенка і Коломойського була справжня війна. Війна, яка передбачала всі методи: участь правоохоронної системи, участь фінансової системи, медіа…», – розповів він.

А Зеленський і Коломойський, по-єврейськи, просто будуть робити вигляд, що вони конфліктують, тримають один на одного велику образу і поливають за спиною один одного брудом.

«Але коли зустрічаються, то роблять вигляд, що давно не бачилися», – переконаний Корбан.

При цьому Корбан підкреслив, що у нього немає ніяких більш справ з Ігорем Коломойським.

«Ми не спілкуємося вже рік. Немає спільних інтересів у нас. Але у нас немає конфлікту і немає війни на самознищення один одного», – підсумував він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: