fbpx
Сьогодні
16:37 26 Тра 2020

Кагарлицький відділок поліції продовжує працювати, але співробітників будуть переатестовувати

Відділок поліції у Кагарлику на Київщині, де двох поліцейських звинувачують у зґвалтуванні та побитті людей, продовжує працювати, а переатестацію усіх співробітників проведуть протягом двох місяців.

Про це hromadske повідомив тимчасовий виконувач обов'язків очільника Кагарлицького відділення поліції Дмитро Литвин, якого призначили на цю посаду після відсторонення попереднього керівника Сергія Панасенка.

«Кагарлицьке відділення поліції функціонує. Наказ про реорганізацію вже є, на скільки мені відомо. Протягом двох місяців буде переатестація працівників. Тобто його реорганізовано, вони всі залишаються на місці, працюють, виконують свої функційні обов'язки навіть без приставки т.в.о.», — сказав очільник відділку.

Скільки людей працює у підрозділі він відмовився озвучувати.

26 травня ДБР оголосило підозру поліцейським за зґвалтування жінки у Кагарлицькому відділі поліції.

Раніше, Антон Геращенко заявив про швидку реакцію полції на зґвалтування поліцейськими у Кагарлику.

Також заступник Авакова пояснив, що масової переатестації поліцейських після подій в Кагарлику не буде.

Раніше повідомлялося, що 25 травня у місті Кагарлик Київської області розформували відділок поліції після інциденту з побиттям і зґвалтуванням жінки. Голова Національної поліції України Ігор Клименко звільнив підозрюваних поліцейських, відсторонив від виконання службових обов'язків керівництво відділу і розформував підрозділ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: