fbpx
Сьогодні
15:26 25 Тра 2020

У гуртожитку Переяслава зафіксували коронавірус, через це дві лікарні припинили госпіталізацію

Фото Freepik

Інфікованого у гуртожитку Переяслава (Київщина) виявили випадково — ПЛР-тест йому зробили після операції внаслідок побутової політравми.

Про це повідомила Київська ОДА.

У гуртожитках та лікарнях Київщини поступово знімають карантинні обмеженняЕпідемічний стан у гуртожитках Київської…

Posted by Київська обласна державна адміністрація on Monday, May 25, 2020

"Вже встановлено коло контактних осіб, яким роблять необхідні аналізи. За результатами буде зрозуміло, чи є потреба запроваджувати стан обсервації.

Також, у зв'язку з виявленням захворілих на коронавірус, в області припинила госпіталізацію Бородянська та Миронівська центральні районні лікарні. А прийом реанімаційних хворих – Тетіївська ЦРЛ. Водночас, відновила свою роботу Васильківська центральна районна лікарня, яку раніше закрили з вищеназваних причин".

Чиновники повідомили, що епідемічний стан в інших гуртожитках Київської області стабілізується, тож у них поступово знімають карантинні обмеження.

Зокрема, коронавірусу вже немає у гуртожитках міст Українка та Вишневе, а також — села Петропавлівська Борщагівка.

"Сьогодні отримали позитивну новину про епідемічний стан у гуртожитку міста Українка, де раніше був зафіксований спалах коронавірусу. Згідно з повторними аналізами, у цьому гуртожитку людей з цією хворобою немає. А отже, більше немає потреби в обсервації тамтешніх мешканців. Плануємо сьогодні зняти пост і в гуртожитку Вишневого", – зазначив т.в.о. голови Київської ОДА Василь Володін.

Наразі у Київській області виявлено 1 437 випадків COVID-19.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: