fbpx
Сьогодні
20:27 25 Тра 2020

Кубраков оприлюднив записи розмов замовників його звільнення: що відбувається навколо "Укравтодору"

Очільник "Укравтодору" Олександр Кубраков оприлюднив записи розмов зацікавлених у його звільненні осіб 

"Мене атакували особисто, тому що "Укравтодор" вперше за історію України не прогнувся перед правилами кримінального дорожнього бізнесу", – заявив Кубраков у своєму відеозверненні.

В оприлюднених "Укравтодором" записах стверджується, що Артем Гриненко, колишній голова ДАК "Автомобільні дороги України", голова ГО "Всеукраїнська дорожня асоціація" та колишній помічник народного депутата від "БПП" Артура Герасимова, веде інформаційну кампанію проти "Укравтодору" та особисто Кубракова.

"Мені потрібно, щоб пішов Кубраков, щоб ми з моєю компанією змогли працювати, а не то, щоб він зараз влаштував. Ось моє завдання. Як його прибрати", – йдеться у записі.

Артем Гриненко

Артем Гриненко Укравтодор

Артем Гриненко Укравтодор

Артем Гриненко Укравтодор

Артем Гриненко Укравтодор

Артем Гриненко Укравтодор

Артем Гриненко Укравтодор Кубраков

Офіційна позиція щодо негативних закидів низки медіа в бік команди Укравтодору:

"Останні кілька місяців деякі представники дорожнього бізнесу намагалися здійснювати тиск на команду Укравтодору за допомогою різних медіа-майданчиків. Ці компанії незадоволені тим, що корупційні схеми та "договорняки", за допомогою яких вони заробляли раніше, більше не працюють.

Замість того, щоб адаптуватися до нових умов і працювати у правовому полі, вони вирішили піти найгіршим з можливих шляхів — почали фінансувати замовні та відверто маніпулятивні матеріали проти Укравтодору та, зокрема, Голови Укравтодору Олександра Кубракова.

Сьогодні їх брудні ігри вийшли на новий рівень. З допомогою відомого українського медіа-майданчика Bihus.info, вони закинули в інформаційний простір "сенсаційне розслідування". Основна мета — змусити керівництво країни звільнити Олександра Кубракова та поставити на його місце більш поступливого кандидата. Який буде грати за старими правилами.

Ми маємо імена замовників цих матеріалів, а також докази їх причетності до цього. Нам є що відповісти по кожному пункту цього розслідування. Маємо надію, що від сьогодні всі учасники дорожнього ринку нарешті зрозуміють — Укравтодор не буде обслуговувати інтереси бізнесу.

На нас лежить зобов'язання створити в країні якісну дорожню мережу — це наша відповідальність перед усіма українцями. Завдання Укравтодору на 2020 – оновити більше 4 000 км доріг.

Велике дорожнє будівництво триває. Ми працюємо далі", – йдеться у повідомленні.

Також, за словами Кубракова, викладені факти будуть передані до правоохоронних органів.

Дивитися відео повністю:

Позиція щодо негативних закидів низки медіа в бік команди Укравтодору

Позиція щодо негативних закидів низки медіа в бік команди УкравтодоруОстанні кілька місяців деякі представники дорожнього бізнесу намагалися здійснювати тиск на команду Укравтодору за допомогою різних медіа-майданчиків. Ці компанії незадоволені тим, що корупційні схеми та «договорняки», за допомогою яких вони заробляли раніше, більше не працюють.Замість того, щоб адаптуватися до нових умов і працювати у правовому полі, вони вирішили піти найгіршим з можливих шляхів — почали фінансувати замовні та відверто маніпулятивні матеріали проти Укравтодору та, зокрема, Голови Укравтодору Олександра Кубракова.Сьогодні їх брудні ігри вийшли на новий рівень. З допомогою відомого українського медіа-майданчика Bihus.info, вони закинули в інформаційний простір «сенсаційне розслідування». Основна мета — змусити керівництво країни звільнити Олександра Кубракова та поставити на його місце більш поступливого кандидата. Який буде грати за старими правилами.Ми маємо імена замовників цих матеріалів, а також докази їх причетності до цього. Нам є що відповісти по кожному пункту цього розслідування. Маємо надію, що від сьогодні всі учасники дорожнього ринку нарешті зрозуміють — Укравтодор не буде обслуговувати інтереси бізнесу. На нас лежить зобов'язання створити в країні якісну дорожню мережу — це наша відповідальність перед усіма українцями. Завдання Укравтодору на 2020 – оновити більше 4 000 км доріг.Велике дорожнє будівництво триває. Ми працюємо далі.

Posted by Укравтодор on Monday, May 25, 2020

Як розгорталась інформаційна кампанія проти Укравтодору – дані від Центру контент-аналізу

Як розгорталась інформаційна кампанія проти Укравтодору

Як розгорталась інформаційна кампанія проти Укравтодору

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: