fbpx
Сьогодні
11:48 24 Тра 2020

У ЗСУ зареєстровано 14 нових випадків Covid-19

Фото Freepik

Протягом суботи, 23 травня 2020 року, в підрозділах Збройних Сил України підтверджено 14 нових випадків інфікування коронавірусом

Про це у неділю, 24 травня 2020 року, повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

"За минулу добу зареєстровано 14 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Четверо військовослужбовців Харківського гарнізону перебувають в ізоляторі військової частини. Ще вісім військовослужбовців Тернопільського гарнізону наразі перебувають на ізоляції у військовій частині і найближчим часом будуть евакуйовані в Рівненський військовий шпиталь. Стан здоров'я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування. Також один військовослужбовець Житомирського гарнізону перебуває на стаціонарному лікуванні в Національному військово-медичному клінічному центрі Стан пацієнта середньої тяжкості, отримує необхідне лікування. На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває один військовослужбовець (Київський гарнізон). Стан пацієнта задовільний", – зазначається в повідомленні.

Загалом станом на 7:00 24 травня в ЗСУ коронавірусною інфекцією хворіє 62 людини. За час пандемії одужали 91 людина і 2 летальних випадки.

На ізоляції (зокрема, на самоізоляції) перебуває 259 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчі три доби – 40 осіб.

Як повідомлялося, за добу в Україні виявили 406 нових випадків COVID-19, з початку епідемії – 20986.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: