fbpx
Сьогодні
08:50 24 Тра 2020

Турботливе карантинне рішення: британець придумав безпечний спосіб обійняти свою бабусю

Винахідливий британець винайшов безпечний спосіб обійняти свою улюблену бабусю без ризику заразити стареньку на коронавірус.

29-річний Ентоні Ковін витратив близько 85 доларів на створення спеціального пристосування, в основу якого лягла звичайна завіска для душа. До неї він прикріпив чотири рукави, які зазвичай використовуються для захисту від вологи гіпсових пов'язок.

Потім Ентоні, який працює штукатуром в місті Стратфорд-апон-Ейвон, прибув з несподіваним візитом бабусі. Через карантин вони змогли побачитися віч-на-віч перший раз за два з половиною місяці. Зворушливий момент зустрічі зняла дружина Ковіна Міріам і виклала відео в соцмережах, де воно набрало мільйони переглядів. Чути, як Ентоні інструктує бабусю просунути руки в нижні рукави, а сам використовує верхні. «Як дивно! Я не торкаюся до тебе, але відчуваю так, ніби торкаюся!», – говорить Ентоні.

Він розповів виданню The Sun, що в їхній родині всі дуже близькі і бабуся є матріархом. У неї троє дітей, вісім онуків і три правнуки. «Ми приносимо їй продукти і махаємо через вікно. Але це був перший раз, коли я з міг її обійняти з початку карантину», – розповів хлопець.

Користувачі мережі прийшли в захват від ідеї Ентоні. І навіть попросили його зробити такі ж пристрої для них, пообіцявши заплатити. А також порадили запатентувати винахід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: