fbpx
Сьогодні
17:21 24 Тра 2020

Активісти прийшли до будинку Зеленського: відео

Колона учасників акції "Рік Зеленського. Рік реваншу. #СтопРеванш" рушила з майдану Незалежності в центрі Києва в напрямку Європейської площі, звідки протестувальники планують піти до Маріїнського парку, біля якого розташований будинок, де живе президент Володимир Зеленський.

Як передає "Інтерфакс-Україна", протестувальники пройшли Хрещатиком до Європейської площі, де встановили червоно-чорний прапор біля місця загибелі Сергія Нігояна, першого загиблого учасника Революції Гідності і вшанували пам'ять загиблих протестувальників.

Далі активісти рушили вгору вулицею Грушевського.

Їх мета – прийти до Маріїнського парку і далі до будинку за адресою Грушевського, 9а, де, за їхньою інформацією, проживає Зеленський.

Колону учасників акції супроводжують автомобіль і автобус вибухотехніків, співробітники поліції і кінологи з собаками. Рух вулицею Грушевського перекрито.

До будівлі підійшли близько тисячі людей з національною символікою та прапорами політичних партій Національний корпус, Демократична сокира, ВО Свобода і громадської організації Справа громад.

Акция "Стоп реванш" под домом Зеленского, подробнее – https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjLH5BBFz5A9Q

Posted by Pavlovsky News on Sunday, May 24, 2020

Учасники протесту обклеїли паркан і ворота навколо будинку, де президент володіє нерухомістю, листівками з власними вимогами й запалили фаєри під час виконання державного гімну.

Після цього протест оголосили закінченим, люди почали розходитися.

Нагадаємо, що на Майдані у Києві протестують проти політики Зеленського щодо Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: