fbpx
Сьогодні
11:06 23 Тра 2020

У Києві сьогодні з 12.00 почне працювати наземний транспорт

Фото Freepik

Сьогодні, 23 травня, з 12.00 в Києві в рамках ослаблення карантину починає роботу у звичайному режимі громадський транспорт. Також відкриються торговельні заклади до 1 тис. кв. м.

Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram.

«За висновками комісії ТЕБ та НС, епідеміологічна ситуація в Києві відповідає нормам, встановленим Міністерством охорони здоров'я, і дозволяє перейти до другого етапу ослаблення обмежень», – повідомив глава столиці.

За даними Міністерства охорони здоров'я, Київ до ослаблення карантинних норм поки не готовий. Глава МОЗ Максим Степанов заявив, що перехід до другого етапу пом'якшення карантину в Києві поки неможливий. Мер Кличко зазначив, що з трьох необхідних критеріїв Київ не відповідає одному і закликав все-таки дозволити роботу метро.

Згідно з рішенням Кабміну, з 25 травня в столиці відновлять роботу метрополітену. А з 1 червня в столиці почнуть працювати дитячі садки та навчальні заклади (для випускників вишів і абітурієнтів), дитячо-юнацькі спортивні школи, спортивні комплекси, спортзали й фітнес-центри (без роботи басейнів) і відкриють зони відпочинку і пляжі біля водойм.

За останню добу в Києві коронавірус підтвердили у 47 осіб, серед них – 14 медиків.

Як повідомлялося, станом на 23 травня в Україні 20580 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 605 летальних, 6929 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 432 нові випадки.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: