fbpx
Сьогодні
23:24 23 Тра 2020

Під Києвом 16-річний підліток застрелив ветерана АТО

Сьогодні вночі, 23 травня, в місті Вишгород Київської області 16-річний хлопець убив 45-річного ветерана АТО.

Про це повідомила обласна поліція.

"Близько 3 годин ночі сталася сутичка між групою молодих людей і двома дорослими чоловіками. Під час бійки один з компанії, де були неповнолітні, помітив біля свого супротивника в сумці зброя. Вихопив його і зробив прицільний постріл. В цей час один з компанії стрілка вдарив іншого чоловіка, який втратив свідомість. Після чого нападники зникли в невідомому напрямку", – йдеться в повідомленні.

В ході розшукових заходів всі учасники інциденту були затримані. Ними виявилися четверо неповнолітніх у віці 15-17 років, і один 19-річний хлопець.

Один з них, 16-річний підліток підозрюється у навмисному вбивстві. Також вирішується питання про оголошення підозри за скоєне хуліганство іншим фігурантам злочину. Ведеться слідство, поліція встановлює свідків події.

У поліції імені загиблого не називають, проте в об'єднанні ветеранів "Ми українці" повідомили, що це був 45-річний Ігор Корнієнко, який воював на Донбасі у складі батальйону "Айдар". Повернувшись після служби в Вишгород, він працював охоронцем.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: