fbpx
Сьогодні
16:15 22 Тра 2020

У Києві з 23 травня відновить роботу наземний транспорт, але з обмеженнями

З 23 травня наземний транспорті Києва, включно з маршрутками, відновить роботу у звичайному режимі, але у місті діятимуть обмеження щодо кількості посадкових місць.

Про це сказав заступник голови Київської МДА Валентин Мондриївський в ефірі каналу "Україна 24".

"Як прогнозувалося, з 25 травня ми відкриваємо метрополітен, місто готове до цього. З 23 травня з 12 години починає працювати у звичному режимі наземний громадський транспорт без режиму перепусток. І маршрутки.

Але за одного нюансу: ми завтра вранці проведемо засідання комісії ТЕБ та НС, для того щоб переконатися, що всі показники в нормі і транспорт готовий.

І обмеження в транспорті будуть: запускати в маршрутки і тролейбуси не більше людей, ніж посадкових місць".

За словами Мондриївського, люди на усіх сидячих місцях у транспорті – це буде верхня планка заповненості. Але міська влада спробує пускати транспорт з меншим завантаженням.

Водночас чиновник додав, що якщо буде загроза зростання кількості хворих на коронавірус, то карантин "безумовно відновлять".

Але наразі, за словами Мондриївського, Київ в умови послаблення карантину потрапляє, і тому, враховуючи потребу киян і бізнесу, буде "повільно і плавно" вступати в наступний етап зняття обмежень.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: