fbpx
Сьогодні
18:29 22 Тра 2020

Соратника Медведчука облили зеленкою в Харкові

Голову харківського осередку "ОПЗЖ" Андрія Лесика облили зеленкою під час акції протесту в Харкові.

На сайті облуправління поліції йдеться, що в Холодногірському районі проходила громадська акція проти закриття пологового будинку у зв'язку з припиненням його фінансування. На ній троє молодих людей "порушили громадський порядок" і облили 39-річного чоловіка.

Порушників доставили у відділення поліції, де на них склали адміністративний протокол про дрібне хуліганство (ст. 173 Кодексу про адміністративні правопорушення). Санкція статті передбачає до 15 діб арешту.

У Facebook Лесика зазначено, що постраждалим був саме він.

"Прямо зараз у Харкові, центрі міста, під час акції протесту медиків був облитий зеленкою!!! Нас не залякати", – написав він.

Фрайкоровцы тем временем подкрасили Лесика в трендовые политические цвета

Posted by ХС • Харьков on Friday, May 22, 2020

В районе ЮЖД копы приняли ребят из Фрайкора за зеленую морду Лесика

Posted by ХС • Харьков on Friday, May 22, 2020

Нагадаємо, Андрій Лесик з 2010-го по 2015 рік був депутатом Харківської міської ради 6-го скликання, з 2015-го – депутатом міськради 7-го скликання, членом фракції "Відродження", очолюючи при цьому місцеву територіальну раду руху "Український вибір" Віктора Медведчука. Навесні 2016 року Лесика позбавили повноважень, його місце зайняв інший депутат.

Проти нього порушили справу про сепаратизм за підтримку так званої "Одеської народної республіки". У публічних виступах він закликав громадян блокувати транспортні розв'язки з метою перешкоджання пересуванню містом військових і поліції, провести незаконний референдум, не підкорятися законній державній владі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: