fbpx
Сьогодні
Промо 15:36 21 Тра 2020

Звичне життя після карантину: якими прийомами користуються українці

Кардинальні зміни у житті — неабиякий стрес для кожного. У мережі можна знайти тисячі порад, як применшити стрес від карантину та самоізоляції.

Психологи радять структурувати свій час, жити за чітким графіком, за відсутності роботи займатися самовдосконаленням, вивчати мови, проходити онлайн-курси тощо. Ще одна слушна порада — оточувати себе звичними речами, нехай це навіть побутові дрібниці. Тішити себе можна, навіть не відвідуючи улюбленого магазину.

Безпечні покупки переходять у віртуальну мережу. Вже стало звичним «прогулятися» онлайн-крамницею та замовити все необхідне. Мережа гіпермаркетів «АШАН» здійснює доставку непродовольчих товарів по всій території України. Можна замовити послуги кур'єра або забрати замовлення в найближчому магазині. Дізнатися більше про способи та умови доставки можна на сайті https://auchan.ua/

Зручно та безпечно

Завдяки послузі доставки можна поповнити запаси усіх необхідних речей. У розділах інтернет-магазину серед іншого представлено засоби для прання та прибирання. Під час карантину в нас є багато часу для того, щоб досконально прибрати оселю і зробити її більш затишною та комфортною. Впоратися з останнім завданням також допоможе доставка непродовольчих товарів з «АШАН». Розкішний і демократичний текстиль, постільна білизна, пухнасті рушники та халати — все це зараз перетворилося на речі першої потреби.

В «АШАН» особливо прискіпливо ставляться до безпеки покупців. Усі співробітники та кур'єри неухильно дотримуються правил гігієни — носять маски (правильно, а не на підборідді!), захисні рукавички, вчасно обробляють руки та поверхні дезінфектором.

Звертайте увагу на спеціальні пропозиції та сезонні акції. Наближається літо, яке більшість українців, судячи з усього, проведуть на присадибних ділянках та дачах. В асортименті АШАН є все необхідне для того, щоб створити сад своєї мрії та облаштувати на ділянці зону відпочинку.

Вдалого шопінгу й зберігайте душевний спокій!

Звичне життя після карантину: якими прийомами користуються українці

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: