fbpx
Сьогодні
16:04 21 Тра 2020

Жадану телефонували від глави ОП Єрмака: поет порівняв це з запрошенням на "Титанік"

Поет і письменник Сергій Жадан повідомив, що йому телефонували від керівника Офісу президента Андрія Єрмака з пропозицією прийти на зустріч, але він відмовився.

Про це Сергій Жадан написав у Facebook.

Жадан назвав "показовою" історію про те, як Уляна Супрун зустрічалася з керівником Офісу президента: і відсутність у представників влади відповідей на її запитання, і відсутність результату зустрічі.

Жадан: "Мені теж телефонували від Єрмака, пропонували прийти на зустріч. Я, ясна річ, відмовився. Для тих шановних читачів, які далі щиро не розуміють, що тут такого і чому б не підтримати молоду команду, відповім ще раз: на моє переконання, пропозиції теперішньої влади до співпраці звучать десь як отаке оголошення: "Для роботи в корабельному оркестрі запрошуються професіонали з доброю репутацією та відсутністю морської хвороби. Робота на свіжому повітрі. Яскраві враження гарантуємо. Прослуховування в офісі капітана "Титаніка"".

Якщо ви, друзі, вважаєте, що співпраця з цими людьми потрібна країні, то я вам скажу таке – насправді країні потрібно, аби ця влада якомога скоріше пішла у відставку. А ключі від офісу залишила комусь із дорослих.

Кадровий голод у них. Немає в них кадрового голоду. У них кисневий голод, який заважає їм стратегічно мислити й логічно викладати свої думки на пресконференції".

20 травня, після пресконференції Володимира Зеленського,  Жадан написав, що "заява президента про те, що вони не можуть знайти міністра культури і що зверталися з цим до мистецького середовища, – це ж не жарт".

За словами Жадана, він отримував від Офісу президента повідомлення з проханням порадити кого-небудь на посаду міністра. Але не став нікого радити.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: