fbpx
Сьогодні
14:03 21 Тра 2020

Уряд звільнив заступницю міністра охорони здоров'я: вона відповідала за медреформу

Кабінет міністрів звільнив першу заступницю міністра охорони здоров'я Олену Теряєву з посади.

Відповідна постанова опублікована на сайті КМУ.

"Звільнити Теряєву Олену Геннадіївну з посади першого заступника міністра охорони здоров'я України згідно з поданою заявою", — йдеться у документі, підписаному прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Заступницею міністра Олена Теряєва стала 8 квітня 2020 року.

Довідка: Олені Теряєвій – 53 роки. Вона спершу закінчила Донецький державний медичний інститут, кваліфікація – лікар-гігієніст, епідеміолог.

Потім Академію праці і соціальних відносин Федерації професійних спілок України. Кваліфікація – спеціаліст з маркетингу.

У МОЗ повідомляють, що Теряєва має значний досвід роботи у системі охорони здоров'я України, кар'єру починала із роботи лікарем.

До призначення вона працювала Директором Південного міжрегіонального департаменту НСЗУ, ще раніше – Директором Департаменту охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.

Була на керівних посадах в КУ "Одеський обласний Центр Екстреної Медичної допомоги і медицини катастроф", а також у Макіївській міській раді.

В МОЗ Теряєва відповідала зокрема за реформування системи охорони здоров'я, а також за налагодження та координацію процесів у відомстві.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: