fbpx
Сьогодні
23:31 21 Тра 2020

У США почали продавати накладні груди і м'язи для успішних побачень в Zoom

Сучасне рішення сучасних проблем.

Американський інтернет-магазин Sportarly почав продавати накладні груди і м'язи для всіх, хто хоче здивувати співрозмовника на віртуальному побаченні в Zoom, пише Vice.

Sportarly позиціонує себе як компанію з продажу спортивних і фітнес-товарів, проте на сайті магазина є лише фейкові молочні залози і м'язи. Бюст коштує від 46 до 66 доларів в залежності від розміру, а ось м'язи віддають дешевше – всього за 36 доларів.

"Віртуальні побачення теж можуть бути незграбними, тому іноді корисно мати якусь деталь, яка б відразу привернула увагу співрозмовника", – йдеться в описі накладної грудей на сайті Sportarly. Більшість відгуків про товари позитивні, і тільки один чоловік висловив невдоволення, тому що його партнерка помітила фейк.

У США почали продавати накладні груди і м'язи для успішних побачень в Zoom

Накладні м'язи доступні тільки в одному універсальному розмірі. Як відзначили в магазині, подібний виріб – альтернатива закритим тренажерним залам.

З яких матеріалів виготовлені ці покращувачі зовнішності – невідомо, так що за їх якість ручатися не можемо. Але про всяк випадок підкажемо: магазин має доставку по всьому світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: