fbpx
Сьогодні
19:47 21 Тра 2020

До складу оновленої Ради експортерів та інвесторів увійшли 135 компаній

Фото УНІАН

Міністр закордонних справ (МЗС) України Дмитро Кулеба провів установче засідання оновленої Ради експортерів та інвесторів у режимі відеоконференції.

Про це повідомляється на сайті МЗС.

"Ми розуміємо, що зараз всі країни і бізнес шукають можливості виходу з економічної кризи. МЗС – це не тільки про візи та імідж України за кордоном, це і про реально діючі інструменти виходу на зовнішні ринки. Зараз, у кризу, це особливо важливо: дати можливість збільшити торгівлю українськими товарами за кордоном. Це не стосується окремих компаній. Це стосується всієї економіки", – заявив Кулеба, звертаючись до представників понад 100 компаній, що увійшли до складу оновленої Ради.

За словами міністра, головна мета Ради – дати бізнесу можливість просувати українські товари на зовнішні ринки за сприяння МЗС.

"Ми бачимо великий експортний потенціал України. Ми повинні продавати більше товарів, компанії будуть платити більше податків, будуть влаштовувати на роботу більше людей. Це механізм, як створити можливості для людей працювати – навіть в умовах кризи, в якій ми живемо", – додав Кулеба.

Станом на 21 травня 2020 року, до складу оновленої Ради експортерів та інвесторів при МЗС увійшли 135 компаній.

Раніше Зеленський підписав "антиколомойський" закон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: