fbpx
Сьогодні
12:01 20 Тра 2020

Зеленський відповів, чи став він "вироком" Порошенка, та заявив, що попереднє керівництво держави чекає "дуже багато різних пригод"

Фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський відповів на питання, чи став він "вироком" попереднього голови держави Петра Порошенка. Він сказав, що попереднє керівництво держави чекає "дуже багато різних пригод".

Про це він заявив під час прес-конференції.

Втім, Зеленський додав, що не хоче про це говорити, бо це повноваження суду.

"Що стосується "вироку" пана Порошенка, я впевнений в тому що все це ще попереду. Ви ж бачили і вчорашній скандал. Я думаю, вони так керували державою, що їх чекає дуже багато різних пригод і різних вироків. Не хочу про це говорити, адже це повноваження не мої, а вироки суду", – заявив Зеленський.

Зокрема, він прокоментував публікацію ряду телефонних розмов, голоси учасників яких схожі на голоси президента України Петра Порошенка, колишнього віце-президента США Джозефа Байдена і екс-глави американського Держдепартаменту Джона Керрі.

"Про Порошенко і Байдена, да, я чув. Я думаю, що це не останній дзвінок, який побачать українці. Реагувати повинна прокуратура. Я знаю, що генпрокурор вчора зареєструвала кримінальне провадження через депутата Деркача (той, хто опублікував запис, – ред.), будуть розслідувати. Я знаю, що цю справу можуть кваліфікувати як державна зрада", – заявив Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: