fbpx
Сьогодні
21:10 20 Тра 2020

Росія офіційно оцінила перший рік президентства Зеленського

Російська Федерація негативно оцінила перший рік правління президента України Володимира Зеленського.

У середу, 20 травня, Міністерство закордонних справ країни-агресора звинуватило Зеленського в тому, що за останній рік в Україні "корупції не стало менше, не послабився вплив олігархату на владу".

Примітно, що особливо "турбують" Росію економічні показники України, хоча Москва і сама зараз переживає чергові економічні труднощі, в тому числі в результаті санкцій Заходу і "нафтової війни". Протистояння пропаганді Кремля МЗС РФ назвав "придушенням інакомислення". Окремо відомство поскаржилося на продовження санкцій проти громадян і юридичних осіб, які підтримують агресію.

"На своїй інавгурації Зеленський проголосив першочерговим завданням припинення вогню на Донбасі. Він заявив, що "не боїться приймати складні рішення" і "без коливань готовий втратити свою посаду, щоб тільки настав мир". З тих пір кардинальних змін не відбулося", – обурений агресор.

Росії також не сподобалося те, що Україна продовжує проливати правду на тоталітарний режим СРСР. Місцями заява дійшла до абсолютного абсурду, МЗС заявив, що в Україні нібито "героїзується нацизм" і "забороняється російська мова та література, фільми".

"Сумно, але сьогодні русофобія отримує в Україні нове дихання… Дуже шкода, що з часом влада змінює ставлення слуг народу до інтересів того народу, який їх обирає", – незадоволений агресор.

Раніше у Кремлі відповіли на заяви Зеленського щодо Криму і Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: