fbpx
Сьогодні
13:24 20 Тра 2020

Президент прокоментував "плівки Єрмака": Я знаю, хто проводив ці записи

Фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський заявив, що в справі так званих "плівок Єрмака" немає складу злочину, і він знає, хто стоїть за цими записами.

Про це він сказав під час великої пресконференції.

"Для мене це порожня справа. Я знаю, хто проводив ці записи, я знаю для чого. Знаю, хто хотів шантажувати цими записами мене особисто, щоб я зняв Єрмака. Я знаю, хто це зробив. Не готовий зараз говорити, тому йщо йде слідство. Але чк би там слідство не закінчилося, у мене є повна відповідь".

Зеленський зазначив, що в цій площині "частково є відповідь, чому він деяких людей звільняє". Президент називає "записи Єрмака" порожніми, тому що "ніхто ніяких грошей не брав і не взяв і немає нічого на відео", щодо жодної людини, яку ніби то мали просунути на посаду, призначень не було.

"Не порожнім є те, для чого це зробили, ми розуміємо, хто має таку техніку (для прослуховування – ред.). Держава має техніку. Все це не порожнє. Це серйозні речі, прийде час і суспільство про це обов'язково дізнається.

І дуже цікаво, прослідкуйте, хто викладав, звідки воно йшло, хто перший оприлюднив у Facebook, в телеграм-каналах, і ви зрозумієте, хто співучасник… Як писав Конан Дойль.. трішечки дедукції підключіть і все буде нормально. А поки слідство йде, і про ці брудні речі більше говорити не буду".

Раніше депутат "СН" Гео Лерос поширив відео, де брат Єрмака нібито "торгує" держпосадами. Глава ОПУ вимагає розслідування.

Пізніше він оприлюднив нові відео розмов брата глави ОП Єрмака.

До САП надійшло звернення від Лероса щодо вчинення корупційних злочинів під час призначення конкретних осіб на посади голови обласної державної адміністрації та директора державного підприємства.

Нагадаємо, що Андрій Єрмак вперше прокоментував скандал з братом.

Адвокат Масі Найєм прокоментував відкриті справи ДБР, СБУ,САП проти нардепа Лероса.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: