fbpx
Сьогодні
18:59 18 Тра 2020

В Одесі завалилася стіна житлового будинку: відео

В Одесі на вулиці Торговій, 10, частково обвалилася стіна п'ятиповерхового житлового будинку, з першого по третій поверх, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Обвал стався близько 16:25.

"Проводяться роботи з пошуку постраждалих і розбору зруйнованих будівельних конструкцій. Інформація про жертви і постраждалих уточнюється", – повідомили в ДСНС.

Пізніше в ДСНС повідомили, що за попередніми даними, в результаті обвалу ніхто не постраждав. В будинку пошкоджено три квартири, де жили 17 осіб. На момент обвалу мешканців зруйнованих квартир не було вдома.

З будинку евакуювали вісім осіб. До ліквідації наслідків руйнування будинку залучили 86 осіб особового складу та 23 одиниць техніки.

За даними місцевого видання "Думська", в результаті події заблокований тролейбус №2, який під час обвалу проїжджав вулицею Торговою. Рух по маршруту зупинили.

У виданні зазначили, що будинок, в якому обвалилася стіна, стояв поруч з лазнями радянської споруди, знесеними нещодавно компанією "Некст Джен девелопмент". Вона має намір звести там "багатофункціональний центр".

В центрі Одеси завалилася стіна житлового будинку❗️❗️❗️

Posted by УНН – Українські Національні Новини on Monday, May 18, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: