fbpx
Сьогодні
21:46 18 Тра 2020

Стерненко подав до суду на Дубінського

Фото УНІАН

Активіст Сергій Стерненко заявив про подання позову проти нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубінського з метою захисту честі і гідності.

Про це повідомляє "Бабель".

"Якщо Дубінський так сильно хоче в суд, то суд так суд. Я подав позов про захист честі та гідності за брехню Дубінського і подивлюсь, як він буде відповідати за свою брехню", – сказав Стерненко.

Активіст уточнив, що позов подав декілька тижнів тому.

Нагадаємо, 2018 року на громадського активіста Стерненка було скоєно три напади. Він пов'язує напади зі своєю активною громадською діяльністю, зокрема, участю в акціях проти забудови Одеси.

Після третього нападу СБУ відкрила справу за фактом смертельного поранення одного з нападників Івана Кузнецова. 7 квітня 2020 року генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що підозра Стерненку за фактом смертельного поранення нападника буде пред'явлена в будь-якому разі.

Раніше в СБУ повідомили, що допит Стерненка не пов'язаний з оголошенням йому підозри.

Вранці 18 травня під СБУ влаштували акцію через можливе оголошення Стерненку підозри: активіст пішов на допит.

Стерненко після допиту в СБУ заявив, що він – потерпілий, а не підозрюваний у справі про напад на нього.

Нагадаємо, що 14 травня колишнього очільника одеського осередку Правого сектору Сергія Стерненка викликали до головного слідчого управління СБУ для повідомлення про підозру. Стерненко прокоментував.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: