fbpx
Сьогодні
13:38 18 Тра 2020

Рада має розглянути програму діяльності уряду 19 травня , - нардеп "Голосу"

Фото ukrinform.ua

Верховна Рада обов'язково має провести обговорення проєкту постанови «Про Програму діяльності Кабінету міністрів України» та голосування щодо нього на пленарному засіданні 19 травня.

На цьому наголосив перший заступник голови Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк (фракція «Голосу») у Facebook.

«…Пункт 3 статті Регламенту ВР: «Питання про схвалення Програми діяльності Кабінету міністрів України розглядається на пленарному засіданні у 15-денний строк після її надходження до Верховної Ради». Якщо людською мовою, то завтра в обов'язковому порядку парламент повинен провести спочатку обговорення, а потім і проголосувати за їхній реферат», – написав він.

Нагадаємо, що жоден з 12-ти Комітетів Ради не підтримав програму уряду.

Є у мене погана новина для Кабміну…. пункт 3 статті Регламенту ВРУ:«Питання про схвалення Програми діяльності…

Posted by Ярослав Железняк on Monday, May 18, 2020

Уряд 13 квітня зареєстрував у Верховній Раді проєкт постанови №3330 «Про Програму діяльності Кабінету міністрів України».

Відповідно до тексту програми, до пріоритетних регіональних напрямків діяльності Кабміну належать: формування ефективного місцевого самоврядування та органів державної влади на новій територіальній основі, а також оптимізація системи територіальної організації влади на місцях, удосконалення адміністративно-територіального устрою.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: