fbpx
Сьогодні
23:33 18 Тра 2020

"Привіт від рейдерів": до кабінету заступниці міністра юстиції Оніщук пробралися невідомі

Співробітники Нацполіції перевіряють на наявність вибухівки та отруйних речовин кабінет заступниці міністра юстиції Ольги Оніщук після візиту невідомих, які зламали замки.

Про це Ольга Оніщук повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Черговий "привіт" від рейдерів і осіб, які допомагали їм у здійсненні злочинних намірів, отримала сьогодні. У мій робочий кабінет навідалися непрохані "гості" (хоча і не голуби, але напаскудити встигли), які навіть не приховували слідів своєї присутності (замки у дверях спиляли і замінили ригелі, залишивши серцевину!). І я не виключаю, що, можливо, залишили й інші візитівки і "сюрпризи" на пам'ять, щоб тримати мене в страху і постійній напрузі", – написала вона.

Також вона згадала систематичні погрози та залякування, відчуття постійного «стороннього» спостереження, спроби дискредитувати ім'я і ділову репутацію.

"Наразі незадоволення різних "груп впливу" рішеннями Міністерства юстиції, які приймаються не на їхню користь, тільки наростає", – наголосила Ольга Оніщук і запевнила, що й надалі вони отримуватимуть лише законні рішення Мін'юсту.

Робочі будні команди Офіс протидії рейдерству !Йшов восьмий місяць нашої роботи в Мін'юсті… Чим далі тим веселіше)…

Posted by Olga Onishchuk on Monday, May 18, 2020

Заступниця міністра також додала, що відповідну заяву про вчинення кримінального злочину в Національну поліцію вже направлено. "Зараз з'ясовуються всі обставини цього "візиту", перевіряємо приміщення на наявність вибухівки та отруйних речовин", – зазначила Оніщук.

Нагадаємо, в Україні анулювали свідоцтва "найчорніших" нотаріусів: список.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: