fbpx
Сьогодні
20:48 18 Тра 2020

Нардепка від "Слуги народу" має намір звернутися в поліцію через погрози від колег по фракції

Фото: Главком

Народний депутат від фракції "Слуги народу" Богдан Яременко заявив, що його колега Марина Бардіна має намір звернутися в поліцію через погрози в телеграм-каналі.

Про це Яременко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Минулого тижня сталася прикра подія навколо постанови ВРУ про Другу світову війну. Постанова відображала дуже помірну спробу нового, українського, погляду на історію Другої світової війни і її значення для українців. На прохання керівництва парламенту в текст було включено досить того, що повинно було заспокоїти любителів перемоги однієї вже неіснуючої держави над іншою неіснуючою державою", – розповів Яременко.

Депутат нагадав, що постанову не прийняли.

За його словами, автори телеграм-каналу, які не приховують свого членства у фракції "Слуги народу", опублікували хамський пост проти Марини Бардіної, яка доповідала з трибуни рішення комітету, який схвалив текст постанови про Другу світову війну.

"Дивуватися хамству істот, які боязко приховують в телеграм-каналі свої імена, поливаючи різного роду брудом колег по парламенту, фракції і партії, явно не варто. Але на цей раз виродки переплюнули себе. Пост містить погрози на адресу Марини, а також розкриває особисту інформацію про неї. Знаю, що Марина збирається звертатися з цього приводу в поліцію. Підтримую це звернення", – підкреслив Яременко.

Минулого тижня відбулась прикра подія навколо постанови ВРУ про Другу світову війну.Відхилення постанови Верховною…

Posted by Богдан Яременко on Monday, May 18, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: