fbpx
Сьогодні
15:32 17 Тра 2020

У Раді прийняли рішення про доцільність роз'єднати Міністерство енергетики та захисту довкілля

Комітет Верховної Ради з питань екологічної політики та природокористування на засіданні в четвер визнав доцільним розділити Міністерство енергетики та захисту довкілля на два самостійні міністерства, як це було до осені 2019 року.

Про це повідомив голова комітету Олег Бондаренко у Facebook.

"На сьогоднішньому засіданні Екокомітету за участю представників Мінекоенерго, великої кількості громадських організацій було прийнято рішення про доцільність роз'єднання Міністерства енергетики та захисту довкілля України", – написав Бондаренко.

⚡️⚡️⚡️На сьогоднішньому засіданні #ЕкоКомітету за участі представників Міністерства, великої кількості громадських…

Posted by Олег Бондаренко on Thursday, May 14, 2020

Міністерство енергетики та захисту довкілля було створено восени 2019 року на базі Міністерства екології та природних ресурсів, до якого приєднали Міністерство енергетики та вугільної промисловості.

У січні 2020 року президент Володимир Зеленський заявив, що об'єднання деяких міністерств не виправдало себе і їх потрібно знову розділити.

Після цього розділили Міністерство ветеранів і тимчасово окупованих територій, а також Міністерство культури, молоді і спорту.

Нагадаємо, що зараз у Міністерстві енергетики та захисту довкілля немає міністра, його обов'язки виконує Ольга Буславець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: