fbpx
Сьогодні
14:23 16 Тра 2020

У Рівному від COVID-19 помер співробітник місцевого телеканалу, ще 5 інфіковані

Фото Depositphotos

У Рівному від ускладнень, спричинених коронавірусом COVID-19, помер інженер Рівненської філії "Суспільного" Микола Теремок.

Про це повідомила пресслужба видання.

Зазначається, що він один з шести працівників, у яких підтвердили ураження коронавірусом.

"Йому було 59 років, понад чверть століття він забезпечував ефір для всієї області. Микола пробув у міській лікарні тиждень, його стан не був важким і ми мали надію на його одужання. Але вчора ввечері перевели в реанімацію, де його серце битись перестало", — повідомили у рівненській філії Суспільного.

На "UA:РІВНЕ" Теремок працював 25 років.

"Завжди був відповідальним фахівцем, привітним колегою, хорошою доброзичливою людиною і прекрасним сім'янином", – наголосили у пресслужбі.

У Рівному від COVID-19 помер співробітник місцевого телеканалу, ще 5 інфіковані

З 12 травня всі працівники рівненської філії "Суспільного" перейшли на дистанційний режим роботи через підтвердженя випадків захворювання COVID-19 у кількох співробітників мовника. Будівлю після першого підтвердженого випадку повністю продезінфікували.

"Цей і щонайменше наступний тиждень усі співробітники працюють дистанційно. З понеділка планується масове тестування працівників на наявність COVID-інфекції", — додали у "Суспільному. Рівне".

Нагадаємо, станом на 16 травня в Україні 17 858 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 497 летальних, 4906 пацієнтів одужало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: