fbpx
Сьогодні
21:56 15 Тра 2020

В Україні звільнили 50% керівників митниць

Фото: З відкритих джерел

На засіданні колегії Державної митної служби звільнили 50% керівників митниць

Про це повідомляє пресслужба Мінфіну.

На засіданні колегії Державної митної служби за участю міністра фінансів Сергія Марченка та в.о. голови Держмитслужби Ігоря Муратова було прийнято рішення про припинення виконання обов'язків керівників Закарпатської, Енергетичної, Азовської, Подільської, Поліської, Північної, Слобожанської, Буковинської митниць. Також керівнику Одеської митниці було вручено попередження про наступне звільнення.

За словами глави Мінфіну, упродовж останніх двох тижнів проводився грунтовний аналіз роботи кожної митниці. Він додав, що комплексний аудит Держмитслужби ще триває.

"Але за результатами показників діяльності низки митниць уже можна робити висновки про неефективність їх роботи, наслідком чого є кадрові рішення", – пояснили в Мінфіні.

Голова Мінфіну додав, що це не останні кадрові ротації у митницях.

"Я тримаю під особистим контролем реалізацію реформи митниці: у мене є щоденні показники діяльності всіх митниць, я отримую інформацію і з Держмитслужби, і з бізнес-середовища про збереження корупційних схем і неправомірних дій на митниці. Це неприпустимо. І я не буду на це закривати очі. Схем на митниці не буде. Очевидно, ви мене не почули з першого разу", – звернувся до керівників митниць Марченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: