fbpx
Сьогодні
18:53 15 Тра 2020

Ректора харківського вишу затримали за підозрою у хабарництві

Поліція затримала ректора і проректора одного з харківських університетів за підозрою у вимаганні та отриманні хабара.

За даними слідства, керівники вишу вимагали у підприємця гроші за згоду здати в оренду приміщення навчального закладу, повідомили у пресцентр Національної поліції.

Як стверджують у поліції, свої послуги затримані оцінили в 300 тисяч гривень: гроші вони нібито вимагали перевести на рахунок підконтрольного їм благодійного фонду.

У п'ятницю, 15 травня, поліція провела обшуки в університеті. Встановлено, що квитанцію про перерахування коштів передали особисто ректору.

Журналіст Дмитро Браславський із посиланням на джерела в поліції повідомив, що йдеться про ректора Харківського національного аграрного університету ім. В. Докучаєва.

У Харкові спіймали ректора та проректора на хабарництві)За інформацією з джерел в правоохоронних органах це ректор ХНАУ імені Докучаєва В. В.Дякуємо за роботу правоохоронців!

Posted by Дмитро Браславський on Friday, May 15, 2020

На сайті університету розміщено фото ректора Олександра Ульянченка в кабінеті, дизайн якого ідентичний тому, що зображений на оперативному фото поліції.

Ректора харьковского вуза задержали по подозрению во взяточничестве

Ректору і одного з проректорів інкримінують одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368). Якщо вина підозрюваних буде доведена в суді, їм загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна та забороною обіймати певні посади та займатися певною діяльністю до трьох років.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: