fbpx
Сьогодні
23:40 15 Тра 2020

"Нафтогаз" найняв на роботу колишнього віцеміністра з Казахстану

Група "Нафтогаз" призначила заступником керівника дивізіону "Розвідка та видобуток" Санжара Жаркешова, який до цього працював віцеміністром екології, геології та природних ресурсів Казахстану і главою ради директорів компанії "Казгеологія".

Про це йдеться на сайті "Укргазвидобування".

33-річний Жаркешов має шестирічний досвід роботи в Exxon Mobil, де він був інженером із буріння. У 2014 році керував проєктом буріння на Сахаліні свердловини рекордної глибини – 13 тис. метрів.

Також розробляв і впроваджував стратегічні проєкти для таких, компаній як Shell, Chevron, Ecopetrol, "Газпромнефть", Wintershall DEA.

Його основними завданнями в Україні буде додаткове вивчення та застосування нових технологій видобутку газу на існуючих виснажених родовищах, а також збільшення ресурсної бази внаслідок освоєння глибоких горизонтів, нетрадиційних покладів газу, а в перспективі – морського шельфу.

"Ми підсилюємо нашу команду фахівцями міжнародного рівня, щоби мати необхідну експертизу та застосовувати сучасні управлінські підходи у сфері розвідки та розробки родовищ", – заявив Олександр Романюк, керівник дивізіону "Розвідка та видобуток".

Раніше повідомлялося, що Зеркаль очолила судовий напрямок "Нафтогазу" проти Росії.

Водночас Вітренко заявив, що його звільняють з Нафтогазу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: