fbpx
Сьогодні
Відео 19:12 14 Тра 2020

Амірханян силою прорвався до будівлі Укравтодору, погрожуючи працівникам агентства

Сьогодні, 14 травня 2020 року громадянин Амірханян, разом з двома озброєними прибічниками, незаконно проник до Укравтодору.

Про це повідомляє пресслужба Укравтодору.

"Після 4 невдалих спроб вони незаконно скористалися в'їздом для службового транспорту та виламавши двері пожежного виходу проникли в будівлю.

Через неправомірні дії було викликано представників Державної служби охорони.

Угрупування Амірханяна увірвалася до кількох кабінетів будівлі, розпитуючи у працівників Укравтодору в агресивній і відверто погрожуючій формі про те, де наразі перебуває Голова агентства. Як повідомлялося на офіційних ресурсах Укравтодору, сьогодні Олександр Кубраков перебував у відрядження в Житомирській та Рівненській областях", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Амірханян покинув будівлю завдяки допомозі правоохоронців.

Через годину, коли ДСО покинула будівлю Укравтодору, Амірханян знову намагався увірватися у будівлю. Це повторювалося 4 рази. Сьогодні ДСО мала багато викликів з Фізкультури, 9.

"Це не вперше, коли Араїк Амірханян намагається, крім медіа-тиску, застосовувати фізичні погрози. Проти нього вже були відкриті кримінальні й адміністративні провадження. Зі зброєю Амірханян відвідував і попереднього голову Укравтодору Славоміра Новака, і його попередників. Усі зібрані сьогодні відео та аудіо матеріали будуть передані до правоохоронних органів.

Нагадаємо, що Амірханян і наближені до нього компанії заробляють за допомогою блокування дорожніх тендерів (тендерний тролінг). Так, станом на 13 травня 2020 року, «групою Араїка» у АМКУ заблоковано 11 тендерів на загальну очікувану вартість 5,9 млрд грн. Подібні дії мають прямий негативний вплив на реалізацію планів Великого дорожнього будівництва.

Наскільки нам відомо, далі Амірханян поїхав до АМКУ. Колеги, тримайтеся", – пишуть в Укравтодорі.

Араїк Амірханян увірвався в будівлю Укравтодору

🔥 Араїк Амірханян силою прорвався до будівлі Укравтодору погрожуючи працівникам агентства🔸 Сьогодні, 14 травня 2020 року громадянин Амірханян, разом з двома озброєними прибічниками, незаконно проник до Укравтодору. Після 4 невдалих спроб вони незаконно скористалися в'їздом для службового транспорту та виламавши двері пожежного виходу проникли в будівлю. Через неправомірні дії було викликано представників Державної служби охорони.Угрупування Амірханяна увірвалася до кількох кабінетів будівлі, розпитуючи у працівників Укравтодору в агресивній і відверто погрожуючій формі про те, де наразі перебуває Голова агентства. Як повідомлялося на офіційних ресурсах Укравтодору, сьогодні Олександр Кубраков перебував у відрядження в Житомирській та Рівненській областях.👮‍♂ Амірханян покинув будівлю завдяки допомозі правоохоронців. Через годину, коли ДСО покинула будівлю Укравтодору, Амірханян знову намагався увірватися у будівлю. Це повторювалося 4 рази. Сьогодні ДСО мала багато викликів з Фізкультури, 9.Це не вперше, коли Араїк Амірханян намагається, крім медіа-тиску, застосовувати фізичні погрози. Проти нього вже були відкриті кримінальні й адміністративні провадження. Зі зброєю Амірханян відвідував і попереднього голову Укравтодору Славоміра Новака, і його попередників. Усі зібрані сьогодні відео та аудіо матеріали будуть передані до правоохоронних органів.🔔 Нагадаємо, що Амірханян і наближені до нього компанії заробляють за допомогою блокування дорожніх тендерів (тендерний тролінг). Так, станом на 13 травня 2020 року, «групою Араїка» у АМКУ заблоковано 11 тендерів на загальну очікувану вартість 5,9 млрд грн. Подібні дії мають прямий негативний вплив на реалізацію планів Великого дорожнього будівництва.Наскільки нам відомо, далі Амірханян поїхав до АМКУ. Колеги, тримайтеся.#зупини_троля #працювати_треба

Posted by Укравтодор on Thursday, May 14, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: