fbpx
Сьогодні
13:33 14 Тра 2020

Депутат Столар проспонсорує запуск мережі регіональних каналів для міст-мільйонників

Колишній генпроюссер телеканалу "Прямий" Олексій Семенов планує запустити міський інформаційний телеканал Kyiv.live за кілька місяців до столичних виборів, а інвестором буде народний депутат від ОПЗЖ і відомий забудовник Вадим Столар.

Пр це пише НВ.

Семенов: "Я вже років шість ходжу до інвесторів із пропозицією запуску міських каналів. Тому що зараз, яке місто не візьми, мовленням там керують мери. У результаті жителі не отримують об'єктивну інформацію".

Олексій Семенов планує запустити телеканал Kyiv.live за кілька місяців до київських виборів, які пройдуть у серпні. Його редакція розміститься у столичному бізнес-центрі "Парус".

За словами Семенова, зараз канал перебуває на етапі документального переоформлення, і щойно все станеться, інвестор оголосить про старт.

Інвестором телеканалу є Вадим Столар, столичний забудовник, депутат із фракції ОПЗЖ у Верховній Раді і голова її київської парторганізації. У бесіді з НВ він сам у цьому зізнався.

Столар: "Так, це правда. Хочу створити незалежний регіональний канал.

Упевнений, що він буде затребуваний серед киян. Адже, на жаль, у столиці вже довгі роки немає ТВ, яке б висвітлювало актуальні для її жителів проблеми. Саме такий телеканал ми зараз робимо".

Екснардеп та журналіст Сергій Лещенко написав у своєму телеграмі: "Столар запускає мережу регіональних каналів для міст-мільйонників. Вони будуть називатися Кіев.Live, Днепр.Live, Харьков.Live, Львов.Live, Одесса.Live. Канали для нього робить Олексій Семенов, який раніше запускав 112 і Прямий.

Суть в тому, щоб канали випускали регіональні новини та паралельно всеукраїнський блок зі своїх міст для обміну інформацією в прямому ефірі. Бюджет складає більше 5 мільйонів доларів для старту плюс ще постійні витрати.

Зрозуміло, що проект робиться з прицілом на місцеві вибори і для впливу на них".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: