fbpx
Сьогодні
09:11 13 Тра 2020

Тищенко пояснив власні слова про "штаб" у ресторані

Фото Facebook "Слуга народу"

Народний депутат від «Слуги Народу» Микола Тищенко спростував свої ж слова про те, що в його ресторані «Велюр» у Києві, який порушив карантин, нібито розташований «штаб».

Про це він сказав в інтерв'ю «Українській правді».

«Ні, в мене не у «Велюрі» штаб. «Велюр» — це ресторан, який працював «на виніс» з першого дня цієї проблеми, яка прийшла в нашу країну. Це штучно створений скандал», — заявив він.

За словами депутата, його слова про роботу штабу неправильно зрозуміли.

«Ви можете зайти в мій Instagram. Я пишу, що «всі ресторани працюють на доставку, дотримуючися усіх правил. У «Велюрі» буваю по роботі штабу або для персональних зустрічей». Розумієте, в чому казуїстика вирваних слів з тексту?», — пояснив Тищенко.

Відповідаючи на питання про те, що в закладі робив парламентар Антон Яценко, Тищенко сказав: «Я не можу контролювати дії народного депутата Яценка». Він також додає, що Віталій Кисіль, який працює в «Метінвесті» також з ним не зустрічався.

Водночас депутат наголошує, що не може відповідати за те, що відбувається у ресторані в той час, коли його немає.

«Вони не до мене приїжджали. Мені нема чого приховувати, я відкрита людина, мене знає вся країна. Київ мене знає, всі мене знають і я знаю в Києві всіх», — додав він.

Раніше Тищенко заявив, що Велюр готовий заплатити штраф, якщо порушив закон, а сам депутат в такому випадку власноруч готуватиме обіди для столичних лікарів.

Напередодні Bihus.info опублікувало розслідування, в якому показали, що до ресторану «Велюр» народного депутата від «Слуги Народу» Миколи Тищенка приходять VIP-гості, попри карантин.

Тищенко прокоментував розслідування щодо ресторану: У "Велюрі" є своєрідний штаб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: