fbpx
Сьогодні
09:33 13 Тра 2020

Тищенко каже, що не говорив з Зеленським про "Велюр"

Нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко стверджує, що не мав "жорсткої розмови" із президентом Володимиром Зеленським після скандалу із його рестораном "Велюр".

Про це він сказав в інтерв'ю Українській правді.

На запитання, чи дійсно Зеленський говорив із ним про опубліковану журналістами інформацію щодо роботи "Велюру" у карантин, Тищенко сказав: "З президентом? Про "Велюр"? Ви жартуєте зараз?".

За його словами, він має виключно ділову комунікацію із Зеленським.

"У мене з президентом дуже професійні взаємини. Є чіткі повноваження, в рамках яких я перебуваю в комунікації з Володимиром Олександровичем…

В даному випадку мої всі розмови пов'язані безпосередньо зі штабом міста Києва, безпосередньо з отриманим фідбеком про те, що добре робиться для Києва, що погано робиться для Києва, чи розуміють кияни ту роботу, яка робиться для Києва. Тобто ось так", – сказав Тищенко.

Раніше заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко каже, що Володимир Зеленський мав "жорстку" розмову з Миколою Тищенком.

Також Тищенко пояснив власні слова про "штаб" у ресторані.

Напередодні Bihus.info опублікувало розслідування, в якому показали, що до ресторану «Велюр» народного депутата від «Слуги Народу» Миколи Тищенка приходять VIP-гості, попри карантин.

Тищенко прокоментував розслідування щодо ресторану: У "Велюрі" є своєрідний штаб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: