fbpx
Сьогодні
Промо 15:15 13 Тра 2020

Міфи і правда про світлодіодному освітленні

Популярність світлодіодного освітлення зростає з кожним днем. Але, незважаючи на цей факт, LED світильники все ще викликають сумніви у багатьох споживачів. Сьогодні існує чимало міфів про світлодіодах і далеко не всі вони мають хоча б мінімальний елемент правдивості.

Міф 1: світлодіодне освітлення коштує дуже дорого і купувати лед світильники недоцільно

З першого погляду на цінники в магазинах електротоварів стає зрозуміло – так, Лед лампи коштують дорожче, ніж інші варіанти джерел світла. Але застосувавши найпростіші обчислення з урахуванням технічних даних про світлодіодах стає видно, що переплата окупається вже в перші місяці використання світильників з лед. Ви заощаджуєте:

  • гроші на придбання нових лампочок, адже заміна елементів потрібно дуже нескоро;
  • кошти на оплату комунальних послуг, адже рахунок за електрику скоротиться в силу низького енергоспоживання лед ламп.

Таким чином, міф про дорожнечу лід освітлення легко спростувати. Єдині витрати – на покупку лампочок, швидко повертаються власнику.

Міф 2: світлодіоди забезпечують холодний незатишний світ

Для розвінчання цього міфу достатньо побачити, наскільки широко представлено LED освітлення в каталозі магазина. Лампи доступні з широким діапазоном колірних температур, що дає можливість підібрати джерела світла для роботи, відпочинку, житлових приміщень, торгових центрів, офісів та інших зон, що вимагають використання ламп з різним спектром і ступенем температури.

Міф 3: світло лед ламп краще, якщо більше потужність

Таке твердження цілком можна застосувати до ламп розжарювання, але не до світлодіодних елементів. Якщо при виборі перших більшість споживачів керуються саме характеристиками потужності, то при покупці лед ламп слід дивитися на такі параметри, як одиниці світлового потоку, вимірювані в люмен. Навіть слабка по потужності лампочка може світити дуже яскраво, що робить її практичним і економічним вибором.

Міф 4: LED світильники не підходять для сучасних інтер'єрів

Лед освітлення – продукт технологічного прогресу. Світильники даного типу екологічні, економічні, безпечні. І далеко не завжди вони виконані в сучасному стилі. Серед пропозицій на українському ринку дуже легко знайти моделі, ідеально відповідають уявленням про традиційний дизайні.

Міф 5: Лід світильники не можуть працювати в комплекті з диммерами

Більшість світлодіодних ламп дійсно не дають можливості регулювати яскравість освітлення за допомогою підсвічування. Але прогрес не стоїть на місці і сьогодні вже можна купити лед лампи з функцією регулювання яскравості. При цьому, при зниженні сили світла відтінок його не змінюється – знижується лише інтенсивність.

Світлодіодні лампи та світильники повністю виправдовують свою популярність, легко спростовуючи будь-які міфи. З кожним днем ​​варіантів цих практичних джерел світла стає все більше. Про деякі з них дізнайтеся більше на сайті Evrosvet: https://evrosvet.com.ua/catalog/promyshlennoe-osveshchenie-led/ofisnoe-osveshchenie/led-paneli-600kh600/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: