fbpx
Сьогодні
17:22 13 Тра 2020

Фірсов прокоментував своє звільнення з посади голови Держекоінспекції

Єгор Фірсов відреагував на рішення Кабміну щодо його звільнення з посади виконуючого обов'язки очільника Держекоінспекції

"Друзі, сьогодні рішенням Кабінету міністрів я закінчив роботу на посаді виконуючого обов'язки голови Державної екологічної інспекції України. Жодних причин такого рішення мені не пояснювали, розмов з цього приводу з Прем'єром у мене не було. Але я, звичайно, знав, що таке рішення готується. І судячи з того, яка політична картина вимальовується, моє звільнення було тільки питанням часу. Останніми днями було багато пропозицій "порєшать і офіційно прибрати приставку т.в.о.", але таких переговірників я посилав куди подалі", – зазначив він.

Також Фірсов пообіцяв надати звіт щодо зробленого його командою за час перебування на чолі Держекоінспекції.

"Найближчим часом я опублікую детальний підсумковий звіт того, що було зроблено моєю командою за недовгий час перебування на чолі ДЕІ. Забігаючи вперед, скажу, що мені не соромно за нашу роботу, і ми встигли зробити більше, ніж будь-хто інший на цій посаді. Дякую всім, хто вірив в нас і підтримував. Ваша підтримка завжди надихала мене. Зрозуміло, всі головні досягнення у нас ще попереду. Ніхто не обіцяв, що буде легко, тому я не здивований, не розчарований і не планую опускати руки", – написав він у своєму Facebook.

Друзі, сьогодні рішенням Кабінету міністрів я закінчив роботу на посаді виконуючого обов'язки голови Державної…

Posted by Єгор Фірсов on Wednesday, May 13, 2020

Раніше повідомлялося, що Кабмін звільнив Фірсова з посади в.о. голови Держекоінспекції та призначив скандального чиновника зі столичної мерії Андрія Мальованого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: