fbpx
Сьогодні
10:23 13 Тра 2020

Депутати підготували законопроєкт про підтримку креативних індустрій: сьогодні розглянуть частину

Народні депутати під час позачергового засідання Верховної Ради 13 травня, серед інших питань, розглянуть законопроєкт про підтримку креативної індустрії через карантин. Парламентарі передбачили кілька кроків підтримки цього бізнесу.

Про це у відеозверненні розповіла заступниця голови фракції «Слуга Народу» Євгенія Кравчук.

Євгенія Кравчук про порядок денний позачергового засідання ВР / 13.05.2020

Верховна Рада збирається на позачергове засідання. На порядку денному 26 питань. В тому числі – звіт Нацбанку та година запитань до уряду. А серед законопроектів найголовніший – «банківський». Він розблокує Україні кредит від Міжнародного валютного фонду. За що голосуватиме парламент – знає заступниця голови фракції «Слуга Народу», народний депутат Євгенія Кравчук.

Posted by Слуга Народу on Tuesday, May 12, 2020

«Ми плануємо загалом кілька кроків підтримки креативних індустрій, де зайняті близько мільйона людей по Україні. І в державних, і в приватних структурах. Сьогодні (13 травня) перший», — розповіла вона.

Депутатка пояснила, що першим кроком хочуть зменшити оренду, наприклад, кінотеатрів, які в період карантину не можуть відкритися.

Також, за словами Кравчук, «буде підтримка» теле- та радіокомпаніям. А наступним кроком стане впровадження єдиного культурного збору.

Нагадаємо, 12 травня о 22:00 представники галузі культури й креативної індустрії влаштували акцію #стопкультурнийкарантин.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: