fbpx
Сьогодні
21:31 12 Тра 2020

Разумков розповів про стосунки з Зеленським

Фото obozrevatel.com

Спікер парламенту Дмитро Разумков розповів про стосунки з Президентом України Володимиром Зеленським.

Про це він сказав Укрінформу.

"Бачуся з Президентом регулярно, кожного тижня точно, можливо, більше. Зустрічі, телефонні розмови частіше відбуваються… І я думаю, що це (дискусії – ред.) теж правильно, якщо ти можеш переконати в тому, що це правильний шлях, і якщо твої колеги дослухаються до логічних пояснень. Так само і я дослухаюся, якщо бачу, що колеги, як у Парламенті, так і, наприклад, в Офісі Президента, чи Президент займає правильну позицію, то – чому ні, то так і треба рухатися. Тут не повинно бути питань: моя думка, не моя думка, – важливо, щоб вона була правильною. Важливо, щоб влада не працювала в режимі, в якому дуже часто звикли працювати українські чиновники. Знаєте, є дві думки: одна – моя та інша – неправильна. Так не повинно бути, так і не буде", – каже Разумков.

Також спікер розповів про "групи впливу" у Раді.

Крім того, Разумков заявив, що до "антиколомойського" законопроєкту надійшли ще не всі правки.

Нагадаємо, що Верховна Рада на позачерговому засіданні 13 травня розгляне законопроєкт про гарантії неповернення банків-банкрутів колишнім власникам, також відомий як "антиколомойський" закон, і ще близько двох десятків проєктів.

Попереднє позачергове засідання Верховної Ради відбулося 7 травня. Депутати проголосували законопроєкт про масове тестування українців на коронавірус і запровадили страхові виплати лікарям, які протидіють коронавірусу.

Зазначимо, Рада планує повернутися до звичайного режиму роботи 18 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: