fbpx
Сьогодні
12:20 12 Тра 2020

Коронавірус збільшив масштаб труднощів, але розвиток країни триватиме, - заступник Єрмака

Епідемія коронавіруса серйозно змінила життя країни і збільшила масштаб проблем, які дісталися Володимиру Зеленському з початку його президентства, але команда глави держави буде продовжувати будівництво нової України.

Про це сказав заступник керівника Офісу президента Юрій Костюк в інтерв'ю "Інтерфаксу".

"Дійсно, цей майже рік розділився на дві частини. Змінилося все повністю. Ти живеш в певному ритмі, щось плануєш, йде робота – в Офісі Президента, парламенті, в міністерствах, намічені завдання та терміни. І в якусь мить все це перевертається з ніг на голову. в тому числі, за тим же фінансуванням. Тут важливо в черговий раз підкреслити – ряд речей не скорочуються повністю. Стабілізаційний фонд – це тимчасова історія на період коронавіруса", – сказав він.

Костюк вказав, що президент Зеленський і його команда прийшла до влади з 20 травня 2019 роки не в умовній Швеції або Данії, а отримали певну систему, не ідеальну, корумповану, яка активно чинить опір будь-яким змінам, а з настанням "часу коронавіруса" масштаб цих проблем і завдань просто збільшився.

При цьому заступник керівника ОП зазначив, що ряд проектів зі зміни України тривають, незважаючи на пандемію, як, наприклад, "Велике будівництво".

"Так, в якісь плани, коронавірус вніс свої корективи, щось призупинив. Але будувати нову країну, в усіх сенсах цього слова, ми продовжуємо", – сказав Костюк.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: