fbpx
Сьогодні
20:46 11 Тра 2020

Стали відомі нові подробиці взаємин Зеленського з Богданом

Робота президента України Володимира Зеленського і попереднього глави ОП Андрія Богдана була занадто інтегрованою, що свідчило про "зловживання" взаєминами.

Про це в інтерв'ю "Гордону" заявив український політик і економіст, колишній міністр фінансів Ігор Уманський.

Він зізнався, що на нарадах із ними бував не часто, але багато речей там у нього "викликали дисонанс у голові".

"Ходить президент по кабінету, шукає якісь документи. Не може знайти. А у нього чи то якась важлива нарада то, чи дзвінок комусь, мало часу. Він хоче швидко з документами ознайомитися, але ніде не може знайти, лається. Бачить: Богдан сидить за столом нарад і ці документи читає. Він каже: "Нормальна ти людина? Я хвилин 15 їх шукаю, а він сидить, читає і не відгукується", – привів він один із прикладів.

Він підкреслив, що робота Зеленського з Богданом була інтегрованою, а це неправильно. Оскільки перший – президент України, відповідальність і повноваження лежать саме на ньому.

"Якщо хтось, виходячи з особистих взаємин, намагається створити ситуацію, коли у той чи інший спосіб особистісний фактор перевершує фактор інституційний, воно точно йде на зло, це зловживання. Зокрема, коли ми обговорювали "ти", "ви", "Володимир Олександрович", "Володимир" і все інше", – додав Уманський.

Раніше Зеленський назвав причину звільнення Богдана.

Нагадаємо, Зеленський впевнений, що за термін свого перебування на посаді йому вдасться домогтися закінчення збройного конфлікту на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: