fbpx
Сьогодні
22:44 11 Тра 2020

Разумков відповів, чи можливий альянс "Слуги народу" із "Європейською солідарністю"

Спікер парламенту Дмитро Разумков на питання журналістів відповів, чи можливий альянс "Слуги народу" із "Європейською солідарністю".

Про це він сказав журналісту Укрінформу.

"Альянсів у Парламенті не буває, у Парламенті може бути коаліція. Коаліція сьогодні є – це монобільшість, фракція, яка діє на правах коаліції. Я не зовсім розумію, про що говорите ви, тому що я можу пригадати багато голосувань.

Якщо я не помиляюся, за першу сесію майже за половину законів було віддано більше 300 голосів, бо за них голосували "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ), "Батьківщина", "За майбутнє", "Європейська солідарність", "Довіра", "Голос", всі голосували. Були ті голосування, де підтримували "Слуга народу" і, наприклад, "Європейська солідарність", "Голос". А були ті голосування, де підтримували "Слугу народу", "Батьківщина", "Довіра" чи "За майбутнє". Були голосування, де голосувала "Опозиційна платформа – За життя". Я думаю, що тут не варто шукати чорну кішку в чорній кімнаті", – сказав він.

Також спікер розповів про "групи впливу" у Раді.

Крім того, Разумков заявив, що до "антиколомойського" законопроєкту надійшли ще не всі правки.

Нагадаємо, що Верховна Рада на позачерговому засіданні 13 травня розгляне законопроєкт про гарантії неповернення банків-банкрутів колишнім власникам, також відомий як "антиколомойський" закон, і ще близько двох десятків проєктів.

Попереднє позачергове засідання Верховної Ради відбулося 7 травня. Депутати проголосували законопроєкт про масове тестування українців на коронавірус і запровадили страхові виплати лікарям, які протидіють коронавірусу.

Зазначимо, Рада планує повернутися до звичайного режиму роботи 18 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: