fbpx
Сьогодні
14:30 10 Тра 2020

Катарська компанія оснастила Миколаївську лікарню №3 інноваційними ліжками

Катарська компанія QTerminals, яка виграла концесійний конкурс у порту "Ольвія", оснастила Миколаївську міську лікарню №3 інноваційними ліжками. У такий спосіб міжнародний портовий оператор хоче допомогти місцевим медикам у боротьбі з пандемією.

"Сьогоднішня епідемія – це наша перевірка на людяність та взаємодопомогу. Ми розуміємо, наскільки важлива підтримка Миколаєва та його мешканців. Адже від забезпечення лікарень та медиків залежить перемога над хворобою. Тому ми повинні пройти цю перевірку на міцність разом", – прокоментував Невілл Біссет, генеральний директор QTerminals.

Для потреб пацієнтів нового відділення інтенсивної терапії "Кютерміналз Ольвія", компанія заснована QTerminals, закупила 50 чотирисекційних ліжок та 50 матраців. Останні комплектовані протипролежневими системами. Меблі призначені для догляду й реабілітації тяжких хворих, зокрема, тих, які під'єднані до апаратів ШВЛ.

"Ми вдячні катарському оператору QTerminals за соціально відповідальну позицію. Найближчим часом ми плануємо укласти концесійний договір щодо порту Ольвія, але йдеться не тільки про бізнес, а про те, що компанія вже допомагає тут і зараз. Люди, їх здоров'я – головна цінність і нашого Уряду, і QTerminals", – наголосив Владислав Криклій, міністр інфраструктури України.

Катарська компанія оснастила Миколаївську лікарню №3 інноваційними ліжками

Базовою лікарнею для госпіталізації хворих із коронавірусом стала місцева інфекційна лікарня. Однак, розуміючи темпи поширення хвороби, міська влада підготувала ще два заклади для прийому та лікування хворих на COVID-19. Це міські лікарні №1 та №3. Остання особливо потребувала модернізації, адже може стати ще одним опорним медзакладом крім інфекційної лікарні в місті. Тому оснастити відділення інноваційними ліжками для хворих взялася компанія QTerminals.

Катарський портовий оператор QTerminals став переможцем конкурсу на концесію порту "Ольвія". Компанія зобов'язалася інвестувати в розвиток порту 3,4 млрд гривень. Запланований розмір вкладень робить угоду однією з найбільших прямих іноземних інвестицій у портову галузь України за всю історію незалежності. Крім того, QTerminals вкладе 80 млн грн у розвиток інфраструктури Миколаєва.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: