fbpx
Сьогодні
17:08 09 Тра 2020

Венедіктова відреагувала на критику її поста та змінила привітання з Днем перемоги

Сьогодні Генеральний прокурор Ірина Венедіктова використовувала для привітання з Днем перемоги над нацизмом пісню Льва Лещенка, який є у чорному списку Міністерства культури України за підтримку анексії Криму.

Проте наразилася на критику у соцмережі та ЗМІ.

Венедіктова привітала з Днем перемоги піснею російського співака, який підтримав анексію Криму

Після критики Ірина Венедиктова відкоригувала свій пост, видалила відео і вибачилася, залишивши при цьому текст пісні і назвавши її "символом", а Росію – "агресором".

Через критику Венедіктова змінила привітання з Днем перемоги

Також Генпрокурорка заявила, що її сторінка у Facebook – це приватний палісадник, де вона не виступє в якості особи, наділеної функціями державию

"Шановні співгромадяни і не тільки! Дякую, що я вам цікава і ви тим, що складає вашу сутність ділитесь зі мною і оточуючими. Але частіше, не варто, залишайте своє світосприйняття собі або обговорюйте в колі однодумців – особливо, коли на вашій аватарці жабки або кіногерої. Я люблю фейсбук – його сенс відкритий і вільний діалог людей, які мають певне уявлення про правила і повагу.

Отже, всі небайдужі, незнайомі мені люди і мій маленький фан-клуб хейтерів, моя сторінка – це приватний палісадник, де я не виступаю в якості особи, наділеної функціями держави, а поводжу себе так, я поводила в фейсбуці багато років, і і оскільки не всі тримають це у свідомості, то коменти залишаю відкритими тільки для друзів. Всім добра і гарних вихідних!", – написала вона.

UPDT: що я вам скажу, закриття коментів, жити без порад наймогутнішихісториків-правознавців, 100% патріотів,…

Posted by Irina Venediktova on Saturday, May 9, 2020

 

Зазначимо, Венедіктова привітала з Днем перемоги піснею російського співака, який підтримав анексію Криму.

Раніше повідомлялося, що Зеленський прибув з робочою поїздкою до Закарпатської області, де вшанував пам'ять загиблих воїнів у Другій світовій війні.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначають День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: