fbpx
Сьогодні
16:39 09 Тра 2020

Разумков заявив, що до "антиколомойського" законопроєкту надійшли ще не всі правки

Спікер парламенту Дмитро Разумков заявив, що до "антиколомойського" законопроєкту надійшли ще не всі правки.

Про це він сказав в інтерв'ю Укрінформу.

"Станом на сьогодні надійшли правки (до законопроєкту про банки – ред.) від депутатських фракцій та груп, але, якщо не помиляюся, їх надали ще не всі. Комітет опрацює, додасть ті правки, які були враховані, й лише після цього вони будуть внесені до сесійної зали. Об'єктивно я думаю, що це відбудеться у середу (13 травня – ред.), і це дасть можливість проголосувати законопроєкт.

Зараз формується лист із підписами депутатів та документи, які пропонуються на розгляд у середу. На розгляд планується плюс-мінус двадцять п'ять питань. Це буде дуже щільне, за такої специфічної роботи Парламенту, пленарне засідання", – пояснив Разумков.

Нагадаємо, що Верховна Рада на позачерговому засіданні 13 травня розгляне законопроєкт про гарантії неповернення банків-банкрутів колишнім власникам, також відомий як "антиколомойський" закон, і ще близько двох десятків проєктів.

Попереднє позачергове засідання Верховної Ради відбулося 7 травня. Депутати проголосували законопроєкт про масове тестування українців на коронавірус і запровадили страхові виплати лікарям, які протидіють коронавірусу.

Зазначимо, Рада планує повернутися до звичайного режиму роботи 18 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: