fbpx
Сьогодні
22:45 08 Тра 2020

У Київській області в будинку для літніх людей від коронавірусу померли троє пенсіонерів, директору повідомили про підозру

Фото Depositphotos

У Київській області у будинку літніх людей від коронавірусу померли троє пенсіонерів. Директорці будинку повідомили про підозру.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Як відомо, до правоохоронців звернувся лікар Броварської районної лікарні і заявив про те, що до лікарні госпіталізували пенсіонера з підозрою на коронавірус.

Як виявилось, цей будинок літніх людей функціонував нелегально, до того ж там зафіксували порушення санітарних та епідемічних норм. Директор закладу не забезпечила належного догляду, надання медичної допомоги, проведення лікарського огляду та не вжила заходів до ізоляції хворих.

Мешканці пансіонату пересувалися територією без масок. До того ж до пенсіонерів безперешкодно приходили відвідувачі, від одного з яких пенсіонери заразилися коронавірусом. Загалом у будинку для літніх людей заразилися понад 10 пенсіонерів.

Директора підозрюють у порушенні санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням, які спричинили загибель людей. Їй загрожує покарання до восьми років за ґратами.

Відомо, що в Україні є альтернатива – мережа приватних пансіонатів для літніх людей в Україні "Вілла Добра". Цей будинок престарілих в Київській області відрізняється своїм високим рівнем комфорту і медичного обслуговування.

Нагадаємо, в Україні вже 14 195 випадків COVID-19, за добу – 504.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: